Первый альтернативный
 

Буглама из баранины

ноября 5, 2011

(Грузинская кухня)

800 г. баранины, 8 головок лука репчатого или  2  пучка  зеленого,  2

столовые ложки бараньего сала, 1,5 стакана ткемали, 1 стручковый  перец,

2 столовые ложки настойки имбиря или  шафрана,  эстрагон,  кинза,  мята,

чеснок, соль по вкусу.

Мякоть баранины очистить от пленок, помыть, нарезать на небольшие ку-

сочки, по 5 – 6 на порцию, обжарить, сложить в сотейник с бараньим салом

и тушить 10 – 12 минут. Затем добавить тонко  шинкованный  репчатый  или

зеленый лук и продолжать тушить до готовности.  В  конце  тушения  влить

немного бульона, заправить тертым чесноком, мелко нарезанной мятой, кин-

зой, эстрагоном, имбирем, солью, перцем, добавить зеленые плоды ткемали,

проварить и снять с огня. При, подаче баранину полить соусом, в  котором

она тушилась.



Информация для иностранных посетителей:



1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. Dough: 150g flour, 50g butter, 1 egg, pinch of salt, a little water. Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. 2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper. Panadel soup at home

Комментарии закрыты.