Первый альтернативный
 

Чахохбили из баранины

августа 2, 2011

(Грузинская кухня)

500 г. баранины (мякоти), 4 луковицы, 500 г. помидоров, 3  картофели-

ны, 1 головка чеснока, 1 чайная ложка красного перца, по 1 столовая лож-

ке каждого сорта зелени из набора пряностей  (зелень  петрушки,  чабера,

киндзы, базилик, красный перец, чеснок), по 0,5 столовой  ложки  укропа,

мяты, эстрагона.

Мясо нарезать, сложить в разогретую кастрюлю, обжарить в  течение  10

минут, добавить мелко нарезанный лук, обжарить еще 5 минут, слегка посо-

лить. Помидоры ошпарить, снять кожицу, размять их  в  отдельной  посуде,

вылить на мясо в кастрюлю. Картофель нарезать крупными  дольками,  поло-

жить в кастрюлю, перемешать с мясом и помидорами, закрыть  крышкой,  ту-

шить на умеренном огне 20 минут. В конце тушения досолить. Пряную зелень

мелко нарезать, перемешать с сухим пряностями, ввести в чахохбили, пере-

мешать, поддерживать на слабом огне 3 – 5 минут. Добавить мелко нарезан-

ный чеснок. Дать настояться под закрытой крышкой.



Информация для иностранных посетителей:



Filling: 100 grams of fat, ? liter of cream, 2-3 eggs, 25 g butter or margarine, pepper, salt. Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. Knead the pastry from flour, butter, eggs, a pinch of salt and water. Put the dough in the cold. Dice bacon and melted. Whip the cream and carefully add the eggs, and much salt and pepper. Then roll the dough and put them in a small form (edge ??lift higher). Put in the form of fried bacon on top and pour the cream with the eggs. Put in the form of pre-heated oven and bake pie for 30 minutes at medium heat. With this dish goes well mixed green salad. Calculated for 2 servings. Dough: 80 g butter 80 g sugar, 1 egg, 200 grams of flour, 1 teaspoon soda. Czech Republic and Slovakia 600 g potatoes, 500 g onion, a little milk, 1-2 tbsp. tablespoons butter, 4 egg yolks, salt, pepper, a pinch of nutmeg. Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat.

Комментарии закрыты.