Первый альтернативный
 

Бозартма из баранины

июля 13, 2011

(Грузинская кухня)

1,25 литра воды, 500 – 750 г. жирной баранины, 5 луковиц,  5  помидо-

ров, 1 столовая ложка масла, 1 чайная ложка молотого перца или  10  раз-

давленных горошин, 3 столовые ложки зелени кинзы, 0,5 головки чеснока.

Баранину нарезать кусками размером 3×4 см., залить холодной  водой  и

варить 1 – 1,5 часа под крышкой на умеренном огне, после чего вынуть мя-

со из бульона, обжарить с луком в масле, потушить до полной  готовности,

добавить мелко нарезанные помидоры, слегка потушить до полного выделения

из них сока и вновь залить остатками бульона, посолить, затем  заправить

перцем и кинзой, довести до кипения.



Информация для иностранных посетителей:



Potatoes Savoy 1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. 2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper. Asparagus under cold vinaigrette Cabbage Bohemian 500 g asparagus, 1 tbsp. finely chopped parsley, chives, chervil, 1 small onion, 1 hard boiled egg, a pinch of salt, a pinch of black pepper, 1 tbsp. vinegar, 3 tbsp. tablespoons vegetable oil, ? teaspoon of mustard.

Комментарии закрыты.