Первый альтернативный
 

Пилав из баранины

августа 2, 2011

800 г. бараньей грудинки, 2 луковицы, 400 г. риса, масло, томат, лав-

ровый лист, соль перец по вкусу.

Баранью грудинку порубить поперек костей, разрезать по костям. Нашин-

кованный лук поджарить в масле на глубокой  сковородке;  как  только  он

начнет румяниться, выложить в сковородку нарезанную баранину,  посолить,

поперчить, влить немного бульона, закрыть крышкой  и  поставить  на  не-

большой огонь тушить в собственном соку. Когда баранина  сверху  зарумя-

нится, а внутри будет еще сыроватая добавить к ней весь сырой рис,  про-

тертый полотенцем, масло, залить бульоном так, чтобы  он  покрыл  только

рис. Накрыть сковородку крышкой и поставить в духовой  шкаф.  Тушить  до

мягкости баранины. Добавить томат, обжаренный в  масле,  лавровый  лист,

осторожно перемешать, чтобы не помять риса. Подержать еще немного в  ду-

ховке с томатом и подавать.

Примечание: Рис в пилав надо класть непременно сухим, иначе он  полу-

чится вязким. Чтобы с сырого риса удалить грязь, его надо хорошо  проте-

реть несколько раз на сухом полотенце, а потом просеять на сите.



Информация для иностранных посетителей:



Roast rabbit 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg. Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. Mutton chops with onion sauce Knead the pastry from flour, butter, eggs, a pinch of salt and water. Put the dough in the cold. Dice bacon and melted. Whip the cream and carefully add the eggs, and much salt and pepper. Then roll the dough and put them in a small form (edge ??lift higher). Put in the form of fried bacon on top and pour the cream with the eggs. Put in the form of pre-heated oven and bake pie for 30 minutes at medium heat. With this dish goes well mixed green salad. Calculated for 2 servings. Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. Onion finely chopped and lightly fried in butter. Then add the tomato paste, salt and pepper, add a little beef broth (you can also add a small amount of water) and boil over medium heat, onion - it has good razvaritsya. The resulting puree rub through a sieve.

Комментарии закрыты.