Первый альтернативный
 

Ушное

октября 19, 2011

Это старинное русское блюдо имеет 2 способа приготовления.

Первый способ: 150 г. баранины, 10 г. жира, 50 г. лука, 60 г.  морко-

ви, 50 г. репы и брюквы, 3 г. муки, 1г. чеснока.

Баранину нарезать кусочками по 25 – 30 г., посыпать перцем,  солью  и

обжарить. В горшочек положить морковь,  лук,  репу,  брюкву,  нарезанные

дольками, посолить, закрыть крышкой и тушить до готовности. В конце  ту-

шения добавить чеснок. Часть бульона отлить, развести им обжаренную муку

и соус вливают в горшочек.

Второй способ: 150 г. баранины, 10 г. жира, 10 г. лука, 120 г. карто-

феля, 30 г. моркови, 30 г. репы или брюквы, 1 г. муки, 1 г. чеснока.

Готовить так же, но кроме корнеплодов добавить картофель.



Информация для иностранных посетителей:



Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm. Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. 2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper. Chops, fried in batter (Paris) Pie with bacon, cream and eggs 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg. Panadel soup at home

Комментарии закрыты.