Первый альтернативный
 

Дрожжевое слоеное тесто

ноября 5, 2011

Дрожжевое слоеное тесто

Потребуется:

  • 1 килограмм дрожжевого теста, приготовленного опарным или безопарным способом;
  • 300 грамм сливочного масла.

Приготовление:

Прежде всего, нам необходимо дрожжевое тесто охладить, после чего раскатать тесто в тонкий пласт. Одну половину нашего теста покрываем слоем мягкого сливочного масла, а другой половинкой накрываем первую и раскатываем. Данную операцию необходимо проделать 4 или 5 раз. Если на кухне достаточно тепло, то перед каждым раскатыванием теста, его желательно убирать охлаждаться в холодильник на 10 минут.



Информация для иностранных посетителей:



2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper. Onion finely chopped and lightly fried in butter. Then add the tomato paste, salt and pepper, add a little beef broth (you can also add a small amount of water) and boil over medium heat, onion - it has good razvaritsya. The resulting puree rub through a sieve. Onion finely chopped and lightly fried in butter. Then add the tomato paste, salt and pepper, add a little beef broth (you can also add a small amount of water) and boil over medium heat, onion - it has good razvaritsya. The resulting puree rub through a sieve. Celery root peeled, grate and put in the soup over low heat, add butter. Chicken in wine Cabbage Bohemian Dough: 80 g butter 80 g sugar, 1 egg, 200 grams of flour, 1 teaspoon soda.

Комментарии закрыты.