Первый альтернативный
 

Острые бургеры из курицы

августа 26, 2011

Состав:

  1. 600 г куриного фарша;
  2. 2 столовые  ложки мелко нарезанной сельдерея;
  3. 2–3 столовые ложки измельченного репчатого лука;
  4. 2 столовые ложки соевой приправы;
  5. 2 зубка чеснока толченого;
  6. 1 чайная ложка сухого эстрагона;
  7. 4 столовые ложки кетчупа;
  8. 6 ломтиков сыра

Как готовить:

Полученный фарш из мяса курицы нужно смешать с сельдереем луком, чесноком, сухим эстрагоном.  Посолить по вкусу, добавить приправу или кетчуп. Полученный фарш нужно разделить на 4 небольшие лепешки, выложить на блюдо и готовить 3 минуты. Укладываем на наши бургеры ломтики сыра, сверху добавляем кетчуп, накрываем бумагой и доводим до готовности за 2–3 минуты.



Информация для иностранных посетителей:



600 g potatoes, 500 g onion, a little milk, 1-2 tbsp. tablespoons butter, 4 egg yolks, salt, pepper, a pinch of nutmeg. Celery root peeled, grate and put in the soup over low heat, add butter. 500 g patties (4 pcs.), 2-3 cm. flour, 2 eggs (you can add another protein), salt, 150-200 grams of fat for frying, 30 g of butter, parsley or 3 cm. spoon peas. Burgundy beans ? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese. Quickly knead dough and put it on for 30 minutes in refrigerator. Butter, sugar and yolks beaten, add the almonds, candied peel, baking soda, flour, and mix well. In the end, add whipped with sugar protein. The dough is rolled out, put it in shape, raised edges. Surface of the dough to put stuffing. Put the cake in the oven with an average heat of baking exactly one hour. Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat.

Комментарии закрыты.