Первый альтернативный
 

Заливное из креветок

января 20, 2012

рецепт заливного из креветокМорепродукты очень полезны для здоровья. Они вкусны, легко усваиваются и надолго дают ощущение сытости. Сегодня на прилавках магазинов представлен широкий ассортимент даров моря: осьминоги, мидии, морские гребешки, каракатицы, трепанги, крабы, кальмары, креветки, морской язык и т.д. Так что у гурманов, особенно тех, кто тщательно следит за своей фигурой, огромный выбор продуктов и простор для фантазии. А пока Вы включаете кулинарное воображение и фантазию,  я приготовил рецепт очень красивого заливного из креветок.

Состав блюда:

  • 600 г королевских креветок;
  • 50 г зеленого горошка;
  • ? лимона;
  • 500 мл рыбного бульона;
  • 1 небольшая морковь;
  • несколько веточек укропа;
  • чёрный молотый перец и соль по вкусу.

Приготовление блюда:

В воде замочить желатин. Креветки отварить в кипящей подсоленной воде в течение 4 минут, остудить и очистить. Рыбный бульон подогреть, добавляя в него желатин, размешивать до полного растворения. Затем процедить бульон через сито, посолить и поперчить. Лимон нарезать полукруглыми дольками, морковь отварить и порезать кружочками. На дно глубокой тарелки залить небольшое количество бульона с желатином. Разложить креветки, укроп, кружочки моркови, дольки лимона и горошек. Поставить в холодильник минут на 10. Потом влить оставшийся бульон и обратно поставить в холодильник до окончательного застывания.



Информация для иностранных посетителей:



Quickly knead dough and put it on for 30 minutes in refrigerator. Butter, sugar and yolks beaten, add the almonds, candied peel, baking soda, flour, and mix well. In the end, add whipped with sugar protein. The dough is rolled out, put it in shape, raised edges. Surface of the dough to put stuffing. Put the cake in the oven with an average heat of baking exactly one hour. 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. Treated bulbs put out in half of the amount of butter, add a little water. Then add the peas and simmer for 10 minutes, then add the flour and gently mix. In the end, add salt, sugar and simmer over low heat for everything. Sprinkle with parsley, season with butter, and immediately serve. Dough: 150g flour, 50g butter, 1 egg, pinch of salt, a little water. Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. Garlic, onions 3 small and parsley finely chopped. In a saucepan pour in for fire melted butter, put in a sliced ??bacon and prepared pieces of rabbit, add the remaining whole onions, chopped and prepared a lot of onions and herbs and stir gently. Pour a little water and white wine and simmer place for 1 hour then add the tomato puree and thinly sliced ??mushrooms. Simmer until tender. Meat on warmed plates, file and pour the sauce. Calculated for 6-8 servings. Asparagus clean, boil in salted water and cool. Prepare the sauce of finely chopped green onions, chopped hard-boiled egg, vinegar, vegetable oil and mustard. Season with salt and pepper. Mix the sauce with asparagus and ostuzhennoy serve. Calculated for 2 servings.

Оставить комментарий