Первый альтернативный
 

Салат из морепродуктов “Экзотика”

ноября 27, 2011

рецепт салата из морепродуктовВ качестве дополнения к рецептам из морепродуктов, чтобы у Вас был выбор, публикую также рецепт экзотического салата, который я придумал буквально сегодня и сразу же его приготовил. В нём много различных морепродуктов, в частности, мидии, кальмары, вонголе, осьминоги. Я обычно их покупаю в виде готовой смеси “даров моря”, что очень удобно. Но можно и по раздельности. В итоге получился очень вкусный и деликатесный салат, названный мною «Экзотика» :) . Надеюсь, он обратит на себя ваше внимание.

Состав салата:

  • 100 г мидий;
  • 40 г кальмаров;
  • 30 г осьминогов;
  • 80 г ракушек вонголе;
  • ? авокадо;
  • 1 свежий помидор;
  • 2 г рубленого чеснока;
  • 10 г пармезана;
  • ? ч. ложки лимонного сока;
  • по 5 г зелени петрушки и салата;
  • 1 ст. ложка оливкового масла;
  • чёрный молотый перец и соль по вкусу.

Приготовление салата:

Большие кальмары отварить, нарезать соломкой, мини-кальмары обжарить на сковороде. Осьминоги отварить, нарезать кружочками. Мидии и вонголе почистить, готовить на сковороде до раскрытия раковин. Авокадо и помидор нарезать крупными кубиками, петрушку измельчить. Все ингредиенты сложить в салатницу на листья салата, заправить маслом, лимонным соком, чесноком, солью и перцем.



Информация для иностранных посетителей:



600 g potatoes, 500 g onion, a little milk, 1-2 tbsp. tablespoons butter, 4 egg yolks, salt, pepper, a pinch of nutmeg. Peas in French Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. Fish quenelles of pike Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. Knead the pastry from flour, butter, eggs, a pinch of salt and water. Put the dough in the cold. Dice bacon and melted. Whip the cream and carefully add the eggs, and much salt and pepper. Then roll the dough and put them in a small form (edge ??lift higher). Put in the form of fried bacon on top and pour the cream with the eggs. Put in the form of pre-heated oven and bake pie for 30 minutes at medium heat. With this dish goes well mixed green salad. Calculated for 2 servings. Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm.

Оставить комментарий