Первый альтернативный
 

Пасха с курагой

июля 27, 2012

рецепт пасхи с курагойБлизится один из самых великих праздников для православных христиан – Пасха. И естественно к этому великому празднику Христова Воскресения все мы будет готовить различные пасхальные вкусности, блюда и угощения. Пасхи и куличи -  это основные блюда на пасхальном столе. Они должны непременно на нём присутствовать.  Поэтому, я думаю, будет  не лишним показать Вам несколько подходящих  пасхальных рецептов. И вот один из них – пасха с курагой.

Состав пасхи:

  • 500 г творога;
  • 200 г кураги;
  • по 100 г сахара и сливочного масла;
  • 50 г изюма;
  • цукаты.

Приготовление пасхи:

Промытую курагу залить небольшим количеством воды, добавить сахар, отварить до мягкости. Хорошо отжатый творог смешать с остывшей курагой, маслом, протереть сквозь сито. Завернуть массу в плотную ткань, уложить под гнет, выдержать в холодном месте 3-4 часа. Сформовать пасху, украсить цукатами, изюмом и кусочками кураги.



Информация для иностранных посетителей:



Onion finely chopped and lightly fried in butter. Then add the tomato paste, salt and pepper, add a little beef broth (you can also add a small amount of water) and boil over medium heat, onion - it has good razvaritsya. The resulting puree rub through a sieve. Dough: 150g flour, 50g butter, 1 egg, pinch of salt, a little water. Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. Fry patties on both sides in butter in a strongly heated pan, add salt and pepper. Each patty cooked pour sauce on top, and immediately serve. Peel potatoes and onions and boil in lightly salted water. A lot of water does not pour. Once the potatoes and onions are tender, drain the water, vegetables, grind, add butter and milk and beat well all. Season with salt and pepper and add a pinch of nutmeg. Before serving, add the yolks and mix gently. Submit hot. Calculated for 2-3 servings. 1200 g of rabbit meat, 1-2 cloves garlic, carrots, 1 bunch of parsley, 3-4 Art. tablespoons vegetable oil, 125 g fat, 12 small onions, 2 glasses of white wine, 1 cup hot water 2 tbsp. spoon tomato puree, 200 g of mushrooms. Cook the vegetables in broth until tender. Buns cut into slices and fry in fat and razvarit them in the broth, then rub through a sieve. Beat in milk, egg yolk added to the soup, season with salt and sprinkle with parsley. If you wish, sprinkle with grated cheese.

Оставить комментарий